Om Oss

Crossfit Åsane ble stiftet i 2011 og var blant de første CrossFit Boxene i Norge. 

CrossFit er en unik treningsform som stadig vinner nye engasjerte medlemmer, mye fordi det er en kombinasjon av supereffektiv funksjonell trening og et inkluderende sosialt miljø.  Vi som jobber i box'en ønsker å skape et best mulig treningsgrunnlag, og da er det viktig for oss at dere føler dere hjemme og er trygg hos oss.

Vi har varierte timer, hver eneste dag, og du vet ikke hvilke øvelser som står på planen når du kommer på time. Da vet vi at vi kan få lagt til rette for et variert og balansert program, uansett når du kommer, og du kan ikke "lure" deg unna øvelser du ikke liker så godt - men som du mest sannsynlig trenger aller mest for å styrke din helse/form. Vi er ofte to instruktører på alle timer, for at vi best mulig skal følge opp alle som er der - både de som er helt ferske og de som er på elite-nivå. 

Vi er opptatt av ren trening, og tar tydelig avstand fra doping. Vi er opptatt av å se alle våre medlemmer, og hjelpe de på på vei mot deres mål. Vi er opptatt av å trene med rett teknikk og intensitet for å forebygge skader, og bruker derfor mye tid på alle timer for å rettlede våre medlemmer. 

Vi disponerer i dag 700 m2 og er Nordens største & mest velutstyrte CrossFit Box. 

Lurer du på noe?
 

 

Team Åsane

Vi har meget kompetente og motiverte instruktører som elsker det de holder på med.

 

 

 

KRISTIAN ENGELSEN

Daglig leder

post@crossfitaasane.no

Hvorfor skal du trene CrossFit? Fordi du trenger det! 

 

TERJE

Instruktør

terje@crossfitaasane.no

CrossFit Åsane sin moromann, kaffe servitør og høvding for Team 2 og Kettlebell timene. Terje ramlet inn på CrossFit Åsane for 5 år siden, og har vært fast inventar siden det. Han er sertifisert kettlebell instruktør og Eleiko Level 1 styrke coach. 

Mottoet til Terje er at "en god latter forkorter treningen!". Man skal ha det både moro og effektivt på trening! 

 

THOMAS

Instruktør

Har drevet roing på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå, og har blant annet 7 NM gull og er Nordisk mester. Han la opp som utøver i 2015.

Thomas har fokus på at hver og en som går på hans timer skal føle seg velkommen, ivaretatt og sett. Sammen med den enkelte setter dere mål for å forbedre teknikk og blir enige om hvor intensiteten skal ligge. Alle er forskjellige og det Thomas hensyn til! 

Gjennom mange års erfaring har han opparbeidet seg svært god kompetanse og kan coache alt fra nybegynnere til utøvere på meget høyt nivå. 

 

ARNT-INGE

Instruktør

Arnt-Inge er utdannet Personlig Trener gjennom AFPT. Han har trent styrke i 7 år og deretter CrossFit i 4 år. Han har tidligere også treng strongman og driver med vektløfting/olympisk løft ved siden av CrossFit.

Arnt-Inge er engasjert, hjelpsom og veldig blid. Han har nybegynnerkurs hos CrossFit Åsane, og mener trening skal være gøy og utfordrende!

STÅLE

Instruktør

Ståle begynte å trene CrossFit 6 år siden, og har vært fast hos CrossFit Åsane i alle år. Han fattet tidlig interesse for treningsprinsippene og metodikken, og har aldri siden sett seg tilbake. Ståle er sertifisert kettlebell instruktør og har også flere CrossFit sertifiseringer. 

Han har bakgrunn fra håndball og styrketrening, og på timene hans vil det alltid være en overraskelse eller to på lur! 

Mottoet hans er "jeg stopper ikke når jeg er sliten, jeg stopper når jeg er ferdig!"