CROSSFIT ÅSANE INVITERER TIL NYBEGYNNERKURS

Nybegynnerkurs starter onsdag 15. august kl. 18:00, i våre lokaler på Nyborg i Åsane.
Du får 50 % rabatt (Kun 499 kr)

Meld deg på her.

CrossFit Åsane kan by på et levende og inkluderende treningsmiljø, dyktige instruktører og tett og personlig oppfølging underveis. Vårt fokus er samhold og mestringsfølelse.

Gi oss muligheten til å vise deg hvor gøy trening KAN være. Meld deg på vårt seks ukers nybegynnerkurs i dag!

Instruktør Ole passer på at øvelsene gjøres på riktig måte.

Instruktør Ole passer på at øvelsene gjøres på riktig måte.

Hvorfor skal du velge CrossFit?

CrossFit er et komplett og kvalitetssikret treningsprogram som ivaretar alle aspekter ved trening; styrke, utholdenhet og gymnastiske øvelser. Variasjon, trygghet og mestring er viktige elementer i treningstilbudet. CrossFit Åsane har lengst erfaring i Bergen, våre instruktører har bred kompetanse på ernæring og idrettspsykologi, og de KAN CrossFit.

Hva får du ut av et nybegynnerkurs?

I første omgang vil vi ha fokus på trygghet og mestringsfølelse. Du skal være trygg på øvelsene og hvordan disse utføres, og du skal føle at du mestrer treningsformen. Vi vil alltid tilpasse oss hver enkelt deltakers nivå, og din instruktør vil lære deg å kjenne din egen kropp - som gjør deg trygg på å mestre øvelsene.

CrossFit er samhold og felleskap. Hos CrossFit Åsane skal du føle deg som en del av en gruppe, og du vil oppleve å få drahjelp og motivasjon fra både nye og erfarne deltakere på senteret.

Underveis i et nybegynnerkurs vil en av våre instruktører fungere som din Personlige Trener, der du vil få hjelp til å kjenne igjen responsen fra din egen kropp. For å unngå skader er det viktig å forstå hvilke begrensinger hver enkelt har - ut fra individuell form. Dette vil du og din instruktør ha stort fokus på i starten.

Du trener SAMMEN med andre, ikke bare i samme rom. Du velger selv hvor mye du involverer deg, men mye av suksessformelen til CrossFit Åsane er samholdet og oppbakkingen du får fra instruktører og deltakere. Her står ingen på hver sin tredemølle med hvert sitt head-sett og ser på en tv-skjerm. Du får oppfølging og hjelp underveis, og vårt fokus er at det skal være moro å trene. 

Det viktigste du vil lære under nybegynnerkurset er hvordan øvelsene skal utføres riktig for å unngå skade og optimalisere effekt. Og at det er GØY å trene CrossFit!

Guro var med på vårt nybegynnerkurs i januar, og på spørsmål om hvorfor hun valgte å prøve CrossFit, svarte hun: «Jeg hadde hørt mye rart om CrossFit, og jeg har faktisk gjort mye narr av det selv». Så bestemte hun seg for å sjekke ut hva det faktisk handlet om.

Hun forteller videre at at hun har blitt motbevist, har fått masse inspirasjon, mestringsfølelse og føler at hun har blitt en del av et felleskap. «Jeg har fått vesentlig bedre form, økt overskudd, mer energi, bedre styrke og kondisjon.» Guro sier også at hun har fått en mye mer positiv holdning til livet. «Og så oppdaget jeg at jeg har mye høyere smerteterskel enn jeg trodde, og klarer mer enn jeg tror!». Mindaugas fra samme kurs sier at CrossFit er «tungt når det står på, men man klarer alltid å finne energi til å gjennomføre»

Guro får veiledning underveis i treningen

Guro får veiledning underveis i treningen

Hva kan du forvente etter seks uker?

·         t du har hatt det GØY på trening

·         Du har en økt mestringsfølelse

·         Treningsgleden din har økt merkbart

·         Du er bedre i andre idretter, fordi du trener bredt

·         Økt livskvalitet

·         Bedre helse!

Instruktør Ole følger opp Elisabeth, Mindaugas og Guro som startet med CrossFit i januar.

Instruktør Ole følger opp Elisabeth, Mindaugas og Guro som startet med CrossFit i januar.

Hvem passer CrossFit for?

Alle!

Vi innser at det kan virke som en klisjé å hevde at «CrossFit passer for alle», men sannheten er at denne treningsformen tilpasses den enkeltes individuelle nivå og ferdigheter, miljøet er så inkluderende og vennlig, og treningsgleden så stor - at alle vil ha glede av CrossFit - helt uavhengig av form, alder, bakgrunn, størrelse, kjønn eller utgangspunkt.

Samhold er viktig for treningsgleden, og her er CrossFit-gjengen ute på joggetur!

Samhold er viktig for treningsgleden, og her er CrossFit-gjengen ute på joggetur!

Guro fra januar kurset skryter av miljøet hos CrossFit Åsane: «Miljøet er veldig inkluderende. Jeg møter stadig nye mennesker. Jeg har trent litt før, men har aldri før opplevd sånn inkluderende miljø på et treningsstudio».

Mindaugas, som var nybegynner i januar skryter også av miljøet: «CrossFit Åsane har veldig bra miljø. Det er inkluderende! Jeg anbefaler det på det varmeste!».

Hvorfor er CrossFit dyrere enn tradisjonelle treningssenter?

Hos CrossFit Åsane vil du kontinuerlig få oppfølging av våre kompetente og erfarne instruktører. I motsetning til å leie en personlig trener, så har CrossFit Åsane personlige trenere «innebygget» i senteret. Treningen er mangfoldig, du får veiledning som går på alt fra kosthold til gjennomføring og vi tilbyr et helt unikt miljø. 

Hva kan du forvente av oss?

CrossFit Åsane er et sted der du finner toppidrettsutøvere og mosjonister side om side. Samholdet er det våre deltagere stadig trekker frem. Utstyret av topp kvalitet, og utvalget er variert. Instruktørene er dyktige, og sammen har de en enormt bred kompetanse. Vi har god takhøyde og tilbyr et unikt felleskap.

Og vi skal ikke lyve; Det kommer til å gjøre vondt underveis. Men vi garanterer deg at det kommer til å føles så deilig etterpå!

Kurset koster 499,- (50 % rabatt). I den prisen får du da seks uker med trening, personlig oppfølging, personlig trener og kostholdsveiledning!

Meld deg på nybegynnerkurset, og finn ut hvor gøy CrossFit faktisk kan være!
http://www.crossfitaasane.no/nybegynnerkurs

Vi starter med det enkle, og lærer å krype før vi lærer å gå. Slik er det også i CrossFit. For å forebygge skader, så terper vi på at øvelsene må gjøres riktig.

Vi starter med det enkle, og lærer å krype før vi lærer å gå. Slik er det også i CrossFit. For å forebygge skader, så terper vi på at øvelsene må gjøres riktig.