Vinneren av Instagramkonkurransen - August 2017

Heisann dere!

Da var det på tide med en ny kåring av månedens vinner! Faktisk sommerens vinner. Vi har nemlig hoppet over Juli fordi det viser seg at mesteparten av dere foretrekker utsikten til bassenget fremfor vår nydelige oppstilling av kettlebells, romaskiner og dagens WOD på tavlen. Merkelig.

Men nå som det endelig tar seg opp igjen, og de fleste har kommet seg tilbake i jobb og rutiner så gjelder vel det også trening?

Vi ser ihverfall at pågangen er stor på sosiale medier, og vi har blitt tagget i mye spennende. Blant annet roing på toppen av Stoltzen, årets Beach Brawl og mye annet spennende.

Vinneren denne sommeren har ikke bare lagt ut et absoutt herlig innlegg. Innlegget har jo også blitt anbafalt blant medlemmene våre (jada, Frøken Børve. hintene dine var nesten upåvirkelige).

To av våre stamgjester viser sitt vennskap med 2 års intervall. Herlig! Også en linselus da. Hva er vel boxen vår uten dere?

To av våre stamgjester viser sitt vennskap med 2 års intervall. Herlig! Også en linselus da. Hva er vel boxen vår uten dere?

Gratulerer til Karoline med en velfortjent seier.

Du får til og med velge premien din! Vi har samlet noen spennende goodiebags, og dersom du heller ønsker en CFÅ T-Skjorte så får du selvsagt det. Bare snakk med Millie i resepsjonen, så får du premien din! Regner forresten med at du må dele den :-) :-)

 

Dersom dere andre er interessert i å delta i konkurransen, så er det bare til å legge ut et artig bilde fra treningen din i boxen, tagge #crossfitåsane og publisere det på instagram! Lykke til!