Vi selger T-Skjorter!

Som sikkert mange av dere har sett, så fikk vi endelig noen skikkelige CrossFit Åsane T-Skjorter denne våren. Etterlengtet!

Vi er veldig stolte over denne modellen, og velger derfor å gi litt mer informasjon, slik at dere forhåpentligvis blir like betatt som vi er!

T-Skjortene har triblend kvalitet. Dette gjør at stoffet er lett, luftig og puster godt, og er derfor ekstra godt egnet for en aktiv livsstil. I tillegg er de silkemyk mot huden, noe som gjør at mange liker vel så godt å bruke de på fritiden som på trening.

Vi har forsøkt å gjøre trykket så rent og stilfult som mulig, og har derfor plassert "CrossFit Åsane" midt på brystpartiet uten noen andre forstyrrende elementer. Samtidig ville ikke vi at det skulle bli for kjedelig heller - så selveste Pukie fikk lov å være med i hjørnet på baksiden!

Grå/Svart. Størrelser: S, M, L. Pris: 299 kr  Damemodellen har en utrolig god stretch, samtidig som den ivaretar en feminin passform.

Grå/Svart.
Størrelser: S, M, L.
Pris: 299 kr

Damemodellen har en utrolig god stretch, samtidig som den ivaretar en feminin passform.

Burgunder-rød. Størrelser: S, M L. Pris: 299 kr

Burgunder-rød.
Størrelser: S, M L.
Pris: 299 kr

Muscle Tee. Finnes kun i damestørrelser. Er litt løsere i passform, og har low cut under armene. Størrelser: S, M, L. Pris: 299 kr

Muscle Tee. Finnes kun i damestørrelser. Er litt løsere i passform, og har low cut under armene.
Størrelser: S, M, L.
Pris: 299 kr

Grå/Svart. Størrelser: S, M, L, XL. Pris: 299 kr  Herremodellen har en normal passform, og finnes i 4 alternative størrelser.

Grå/Svart.
Størrelser: S, M, L, XL.
Pris: 299 kr

Herremodellen har en normal passform, og finnes i 4 alternative størrelser.

Burgunder-rød. Størrelser: S, M, L, XL. Pris: 299 kr

Burgunder-rød.
Størrelser: S, M, L, XL.
Pris: 299 kr

Navy-blå. Størrelser: S, M, L, XL. Pris: 299 kr

Navy-blå.
Størrelser: S, M, L, XL.
Pris: 299 kr

Dere er hjertelig velkommen til å prøve T-Skjortene på forhånd hos oss for å se om den faller i smak (Helst før treningen fremfor etter). Vi hjelper deg mer enn gjerne, så det er bare å spørre de som er tilstede på jobb!