Utetrening!

Våren ankom endelig Bergen og etter en laaang høst og vinter var det digg å spenne på seg Reebok Speed skoene og endelig komme i gang med litt utetrening!

CrossFit Åsane har helt siden sommeren 2011 hatt tradisjon for å arrangere utetreninger på Åstveit Idrettspark, og denne sommeren kommer ikke til å bli noe unntak!

Lørdag 6 Mai var været så bra at vi bestemte oss for å starte utetrenings sesongen, og vi ser frem til mange fantastiske treninger gjennom hele sommeren! Treningene er åpne for alle, så her er det bare å stille opp! Lørdager fra klokken 10:30-11:30 er det bare å stille opp på Åstveit banen og få seg en knallbra trening! CrossFit Åsane stiller med instruktører, utstyr og selvfølgelig god stemning :-)

Med sol fra skyfri himmel og temperaturen rundt 20 grader, var det over 40 stykker som stilte på årets første utetrening! Det var fantastisk bra oppmøte med en god blanding av alt fra nybegynnere til erfarne CrossFit utøvere, og det ble selvfølgelig mye latter, svette og etterhvert slitne kropper.

Treningen vi kjørte var en Team 2 versjon av “The Devils Mile” med blant annet utfall, spensthopp, løping med vektskiver, pushups, burpees og situps. Inkludert oppvarming var vi ferdig på ca 60 minutter, og det var uten tvil dagens høydepunkt! Samholdet og treningsgleden er enormt stor her på CrossFit Åsane og disse treningene får virkelig frem det beste i hele gjengen! På det meste har det vært 65 stykker med på disse timene, men vi håper at vi skal klare å slå den rekorden i løpet av sommeren!

Har du lyst å være med på treningene til CrossFit Åsane på Åstveit, så har du lov! Det er bare å stille opp på lørdager klokken 10:30!