Fitness

Det å være "fit" eller godt trent betyr at du har høy arbeidskapasitet uavhengig av lengde og type aktivitet. Programmer, aktiviteter eller treninger som har en skjevhet i retning av enten utholdenhet eller styrke, vil naturlig nok føre til at det oppstår svakheter andre steder. Et program som er rettet mot å gjøre deg så god som mulig på 10 km løping, vil bidra til at du presterer godt på løping i ca 40 minutter (eller kortere), men med stor sannsynlighet vil du utvikle svakheter dersom du skal gjøre noe annet enn å løpe i ca 40 minutter. 

I seg selv er det ikke noe galt med den type trening som kreves for å bli god på 10 km løping, men det er stor forskjell på det og det å trene for å komme seg i generelt god fysisk form. 

Trening for å komme i god form over et bredt spekter av øvelser, over både kort og lang tid krever selvfølgelig en helt annen tilnærming til metodikk. 

De alle fleste mennesker har behov for bredde fremfor spesialisering. Selv våre egne topp-atleter innenfor alle idrettsgrener driver med de som kalles basetrening som et viktig supplement til spesialisert trening. 

Her på CrossFit Åsane programmerer vi treningene våre slik at du skal få det beste av flere verdener. Treningene varierer fra dag til dag og kan være styrke, utholdenhet (korte eller langer intervaller), eller øvelser med egen kroppsvekt. Enten hver for seg, men ofte sammen i ulike kombinasjoner. Vi søker ikke en knebøy på 250 kg like lite som vi søker etter å løpe 10 km på 35 minutter. Vi ønsker å ligge midt mellom, slik at du skal være best mulig rustet til å takle de gledene og utfordringene som livet har å by på! 

Som eneste tilbyder av CrossFit trening i Åsane er vi særdeles stolt av det treningsproduktet vi står for og leverer! Vi er også svært stolt over de resultatene som medlemmene våre får til, enten det dreier seg om å klare den første pullupen eller boxjump, eller det dreier seg om å kvalifisere seg til EM i CrossFit.

Har du lyst til å komme på besøk til oss og prøve enten CrossFit eller en rotime, så har vi flere muligheter!

Vi arrangerer "Åpent Hus", lørdag 1 april fra kl 12-16, og her blir det mulighet til å prøve både CrossFit time, rotime samt treffe våre hyggelige medlemmer og instruktører! Er du nysgjerrig på CrossFit og har lyst til å vite mer, så er det bare å stille opp!"