PourDown Games 2017

CrossFit Åsane inviterte til stor CrossFit fest i Bergen den 14 januar, men dessverre så er ikke vi like kjappe med å oppdatere nettside og blogg som det dere atleter var på konkurransen! Men, hva passer vel bedre enn å mimre litt om PDG på denne siste dagen av Open 17.3?
 

Aldri tidligere har så mange CrossFit utøvere vært samlet i Bergen og Åsane på en og samme tid! Nesten 200 utøvere var samlet til tvekamp, og vi var vitne til utrolig mange flotte prestasjoner, knallhard kamp om å komme på pallen.

Sist, men ikke minst, den fantastiske og unike stemningen som CrossFit er så kjent for kom fullstendig overraskende på de journalistene som var tilstede for å dekke arrangementet! På det meste var over 500 mennesker samlet rundt konkurransegulvet for å heie og støtte de som konkurrerte, og stemningen var til tider elektrisk!

For oss i CrossFit Åsane har det lenge vært et mål og ønske om å arrangere en større konkurranse i Norge, og i høst bestemte vi oss for å gå 100% inn for å gi jernet! Som en av de eldste og største CrossFit Boxene i landet, var det definitivt på tide å markere oss som arrangør. Vi har i mange år hatt særdeles gode utøvere som har maktet å kvalifisere oss til Regionals flere år på rad, og vi har vært stolte av de prestasjonene. Endelig var det tid for å se utøverne våre få hjemmebane fordel med et entusiastisk publikum i ryggen!

 

CrossFit Åsane viste seg fra sin beste side denne helgen. Ikke bare leverte utøverne våre, men det gjorde også ryggraden i Boxen vår. Medlemmene våre stilte opp som frivillige, som dommere og som publikum. Uten de som stilte opp, hadde det vært umulig å levere et så bra og omfangsrikt arrangement. Vi er utrolig stolt og takknemlig for alt og alle som stilte opp for oss og var med å bidro til å gjøre PourDown Games til den suksessen det ble!

 

Vi ser også frem til å fortsette samarbeidet med de fantastiske sponsorene våre. WOD-butikken var hovedsponsor og sammen med Play, NOCCO, Mylna, Naprapat Vest og Herjedalkjøkken bidro de til å skape de nødvendige rammene rundt konkurransen. Tusen takk for premier og bidrag til konkurransen til våre gode sponsorer!

 

I tilllegg til PourDown Games arrangert CrossFit Åsane også en AntiDoping konferanse på fredag ettermiddag. Arild “Hulk” Haugen stod frem og delte mange tanker og ideer rundt antidoping arbeidet og hvordan vi skal nå frem til de som kan være i faresonen for å begynne med doping for å nå målene sine. Vi i CrossFit Åsane har i mange år stått langt fremme i denne kampen og har lenge etterlyst et enda større engasjement fra resten av treningsbransjen, og til tross for et utrolig bra oppmøte fra veldig mange og ulike aktører, så glimret treningsbransjen med sitt fravær, med ett par hederlige unntak. Foredraget til Arild Haugen var meget bra og tankevekkende, og det ble stilt mange gode spørsmål fra salen. Vi ser frem til fremtidig dialog og samarbeid med Arild Haugen, AntiDoping Norge og ellers alle andre aktører som ønsker å bidra til et gode og rene treningsmiljø.
 

 Anti-doping seminar Fredag 13. Januar.

Anti-doping seminar Fredag 13. Januar.

 Arild "Hulk" Haugen snakker om hvordan doping påvirket livet hans.

Arild "Hulk" Haugen snakker om hvordan doping påvirket livet hans.

CrossFit Åsane, PourDown Games og antidoping arbeid er tre sider av samme sak. Og det er vi stolt av!

PDG 35.jpg