CrossFit Mot Kreft

Lørdag den 11.11 klokken 11:11 startet vår årlige "CrossFit mot Kreft"-arrangement her på CrossFit Åsane. Dette er en dag der vi fokuserer på fellesskap, samhold og på å kunne bidra med noe positivt i kampen mot kreft. Arrangementet er åpent for alle som har lyst til å være med, det eneste vi ønsker er at de som er med kjøper en t-skjorte der pengene går til Kreftforeningen. I år, som i fjor, brukte vi romaskinene våre og inviterte til å ro i 60 minutter med minimum 4 personer på hvert lag. Oppmøtet var rett og slett fantastisk bra, og vi hadde alt fra helt nye mennesker (3 måneder) til godt voksne (70+ år). Både samhold, innsats og giverglede var både fantastisk og rørende! Dette er en dag der vi alle står sammen om noe som er langt større enn oss selv og som dessverre berører de fleste av oss på en eller annen måte i løpet av livene våre.

Hvis du ikke fikk muligheten til å delta, eller ønsker å donere - så er det bare å vippse et beløp til Vippsnummer 138142. Vi selger også CrossFit mot Kreft T-Skjorter hele November. De koster 150 kr/stk. Alt går uavkortet til Kreftforeningen.
#FuckCancer