Nybegynnerkurs

 

Vår misjon er best mulig helse for våre medlemmer, og å legge til rette for at du kan skape den beste versjonen av deg selv. Det skal vi sammen oppnå gjennom tett dialog, god oppfølging og tilpasning av øvelser til det nivået du befinner deg på. Sammen skal vi skape det beste treningsmiljøet i Åsane slik at du virkelig har lyst til å gå på trening!

Alle som vil delta på CrossFit timer hos oss må gjennom et nybegynnerkurs og en «innkjøringsperiode» der du får en god innføring i teknikk og får en forståelse for hva CrossFit er og hvorfor vi trener det. Kurset er trygt, sosialt og kjekt og passer for alle, uansett formnivå!

På kurset vil du treffe andre som er ute etter det samme som deg og som du kan trene sammen med og bli bedre kjent med. Fokus underveis i kurset er på læring og mestring, ikke på prestasjon eller utseende! 

 

Les mer under bildene.

love.jpg

Vi legger opp til et langt mer fleksibelt kurs med flere dager og tidspunkt nå enn tidligere. Dere kan fritt delta på CrossFit og MetCon level 1 timer, samt rotimer og drive med egentrening. For å fullføre nybegynnerkurset slik at dere kan begynne på de vanlig CrossFit timene våre (Level 2 timer), må dere delta på nok Level 1 timer og gradvis utvikle teknikk og styrke samt bli bedre kjent med hvilke tilpasninger du eventuelt trenger på ulike øvelser for å kunne gjennomføre de. Dette gjør du i tett samarbeid med instruktørene våre, og sammen blir vi enig om når du er klar for å ta steget videre! Du bestemmer selv hvilke dager du vil delta på Level 1 timer, og de vil være satt opp på de fleste av dagene i løpet av en uke, men på litt forskjellige tidspunkt. 

 

Info om nybegynnerkursene i 2019 kommer snart. Kurset koster 499 kroner (50 % rabatt), og gir deg adgang til CrossFit Åsane sine lokaler 7 dager i uken fra klokken 05:30-24:00. Medlemskortet som du får bruker du til å komme deg inn og for å melde deg på/bekrefte at du er på timer. Etter at du har bestått kurset kan du delta på stort sett alle timer på timeplanen vår, og sammen skal vi sørge for at du blir best mulig rustet for alt som livet bringer med seg! 

 

Trening skal være lystbetont og kjekt! Når du trives på trening, med treningsformen og menneskene rundt deg hjelper deg med å nå dine mål, så er det mye enklere å fortsette! 

 

Hjertelig velkommen til CrossFit Åsane, vi skal ta godt vare på deg!  

kettlebell.jpg
 

Trent Crossfit i en annen box?

Har du trent Crossfit i en annen Box? Ta kontakt med oss, så avtaler vi tid for en individuell evaluering for å se om du slipper å ta nybegynnerkurset vårt.