Berit

Berit:


1.       Hvor lenge har du trent CrossFit?
Jeg har trent crossfit i snart 3,5 år.

 

2.       Aldersgruppe? (15-25, 25-35, 35-45, 45-55)
Aldersgruppen min er 45-55 år. 
 

3.       Hvor ofte trener du?

Pleier å si at jeg stort sett ikke trener søndag, så da blir det 6 ganger i uken, når det lar seg gjøre. 
 

4.       Hvorfor begynte du med CrossFit?
Jentungen min Carina hadde trent noen måneder og var så begeistret. Hun var helt sikker på at dette var noe jeg ville like veldig godt. Jeg skulle gi det et forsøk, og tok nybegynnerkurset om sommeren. (Da det likevel var treningsfri i min idrett, som var Karate). Jeg ble bitt av basillen ganske raskt for å si det sånn :-) .

 

5.       Hva er det du liker så godt med CrossFit Åsane?

Crossfit Åsane har noe jeg ikke har opplevd på noe annen treningsarena jeg har vært borti. Det er en positiv energi der som jeg ikke helt kan forklare. Kanskje er det summen av alt. Du har selvfølgelig treningsformen, faglig dyktige instruktører som ser deg med dine muligheter og begrensninger, at andre gleder seg på dine vegne, imøtekommeligheten, god plass og nok utstyr. Det e så mye. Jeg gleder meg til timene enda jeg vet det blir tøft. Jeg har truffet så mange flotte mennesker jeg ellers aldri ville møtt. 
 

6.       Vil du anbefale Crossfit Åsane til de som aldri har prøvd CrossFit?
Jeg anbefaler Crossfit Åsane ofte, uten betenkeligheter.

 

7.       Kjenner du andre her i box’en?
Jeg kjenner mange i boxen, og opplever at det er lettere å bli kjent med folk i Crossfit i motsetning til en del andre sentre.
 

8.       Er det noe du virkelig ikke liker her?
Nei. 
 

9.       Syns du alle som trener CrossFit er ganske like, eller er det forskjeller på dere?
Jeg liker den store variasjonen av mennesker som trener sammen her. Her er alle typer mennesker. Det er ikke forskjell på oss i boxen. Vi har ulike ståsted, men samme mål. 
 

10.   Hvordan var treningen i dag?
I dag var treningen tøff, men likevel var jeg høyt oppe. Å sette ny pr i markløft gjør noe med deg, enten du er 25 eller snart 55. Det å oppleve at andre blir glad på dine vegne er bare  bra. I dag var det "min dag"

Petter Paulsen

Petter Paulsen, Fredrik Meltzers gate, Bergenhus, Hordaland, 5007, Norway

Petter Paulsen, is a Norwegian designer, photographer and marketing professional.